Viimeisen Mahdollisuuden Sunnuntai

  korjata avioliittoni, loistaa opiskeluissani, voittaakseni perheeni takaisin, onnistua tällä kertaa, toteuttaakseni unelmani, päästäkseni yli riippuvuudesta ja voittaakseni perheeni luottamuksen, aloittaakseni alusta ja olla parempi kumppani, parempi vanhempi, parempi tytär tai parempi poika…

Mitä sinä toivoisit, jos sinulla olisi vielä yksi mahdollisuus korjata asiat? Merkkaa, mikä on lähinnä tilannettasi alla olevista ja tuo paperi mukanasi Universal-kirkkoon rukousta varten.

“Olin ihmisraunio! Join runsaasti, ja kärsin kamalista painajaisista sekä räjähtävästä temperamentista. En voinut olla edes tunteja ilman alkoholia vaikka halusin. Olin vihainen itselleni heikkoudestani eikä minulla ollut itsessäni voimaa päästä yli. Sain avun Universal-kirkossa. Koin, että he olivat viimeinen mahdollisuuteni muuttaakseni elämäni suunnan. Siellä minulle opetettiin, kuinka käyttää uskoani ja sain myös käytännöllisiä neuvoja hengelliseen hyvinvointiini ja näin mahtavia muutoksia elämässäni. Pääsin yli kaikista vaikeuksistani ja tänään minulla on rauha! Olen ollut vapaa alkoholismista nyt 24 vuotta.”

Julie Tedeschi