“Jos Jumala olisi olemassa, en olisi kärsinyt niin paljon” 

“Talita Teixeira ajatteli niin vuosia, mutta kun hän tapasi Hänet, hän tajusi kuinka väärässä hän oli.” 

Verkkokaupan assistentti Talita Teixeira, 23, eli vuosia tuskan kanssa, jonka hyväksikäyttö aiheutti hänelle. ”Joku läheinen ahdisteli minua 12-vuotiaana. Tuolloin en reagoinut mitenkään ja menin paniikkiin. Aloin vihata sitä henkilöä, joka teki tämän minulle, ja kasvoin kapinalliseksi, aloin syyttää perhettäni siitä, että se ei suojellut minua ja purkasin kipuni heihin kotona. Meidän välillämme ei ollut hyvää yhteiseloa, koska en enää luottanut keneenkään enkä kyennyt tuntemaan rakkautta ketään kohtaan. Tunsin vain oloni vihaiseksi. Kun viha kasvoi, halusin vahingoittaa niitä, ​​jotka halusivat minulle hyvää. Käänsin pääni täysin: minä, joka en antanut vanhemmilleni vaivaa, aloin tehdä sitä. Lempinimeni oli “perheen demoni”.

 Kuulin, että jos minua ei olisi olemassa, kenelläkään muulla ei olisi ongelmia. Joten sanoin itselleni, että lopetan sen ja tapan heidät. Minulla on kolme veljeä ja olen nuorin tytär. Tartuin veitseen ja ajattelin tehdä tämän heidän nukkuessaan. Kuitenkin kun tulin järkiini, juoksin vessaan ja aloin satuttaa itseäni: leikkasin ranteeni ajatellen, että voisin lievittää kipua. Itsemurha-ajatukset alkoivat ilmaantua ja lisääntyivät. Luulin, että se oli minun syytäni ja koska kävin läpi kaiken tämän, Jumalaa ei ollut olemassa”, hän sanoo.

Ajan myötä hän etsi helpotusta juhlien ja riippuvuuksien kautta. “Kukaan ei kuvitellut, kuka oli todellinen Talita etsinnän takana. Olin tyhjä, vajavainen, minun piti olla ihmisten ja hyväksynnän ympäröimänä. Lisäksi kärsin jatkuvasti unettomuudesta. Minulla oli komplekseja ja kuvittelin, etten koskaan olisi onnellinen. Siksi minulla ei ollut unelmia naimisiinmenosta tai perheen perustamisesta. Näitä odotuksia ei koskaan ollut, eikä siihen olisi mitään syytä, sillä luulin kaikkien päätyvän arkkuun.

SE ON HUONO, MUTTA SE ON HYVÄ 

Vasta kun Talita suostui viettämään lomaa serkkunsa luona, hän ymmärsi, että hänen tarinansa voi viedä toisenlaiseen suuntaan. ”Kahdeksan vuotta sitten tämä serkku alkoi viisaasti kutsua minua Universal Kirkkoon ja minä hyväksyin sen. Kävin ensimmäistä kertaa sunnuntaina. Muistan, että sanoin istuvani viimeisillä penkeillä ja olin hyvin ylimielinen. Olin ennakkoluuloinen Kirkkoa kohtaan kaiken kuulemani perusteella. Rukouksen aikana vastustin silmiäni sulkemista, kunnes kuulin Jumalan itsensä puhuvan minulle pastorin kautta, joka sanoi: ‘Kuinka kauan olet ylpeä etkä huomaa tarvitsevasi apua?’ Ajattelin: ‘Kuka hän luulee olevansa? Hän ei edes tiedä, mitä käyn läpi!  Mutta kun suljin silmäni ja yritin sanoa kaiken, mitä tapahtui, tunsin rauhaa”, hän kertoo.

Hän huomauttaa, että se oli ensimmäinen kerta, kun hän itki kaikesta tapahtuneesta. ”Yritin olla vahva ihminen. Minulle Jumala oli kuollut siihen asti. Hän oli taivaassa ja minä maan päällä, yksin. Sanoin Hänelle, että minulle Häntä ei ole olemassa ja jos Jumala olisi olemassa, en olisi kärsinyt niin paljon. Sanoin rukouksessa, että en tiennyt mitä on rakastaa perhettäni, että tunsin vain halveksuntaa ja vihaa, ja jos Hän todella oli olemassa, halusin tilaisuuden muuttaa elämäni.” Hän kertoo, että hän onnistui sinä yönä nukkumaan. “Ajattelin jopa: “Se paikka on huono, mutta se teki minulle hyvää. Luulen, että siellä on Jumala. Kuukauden kuluttua päätin mennä vesi kasteelle, mutta minun oli vaikea antaa anteeksi niille, jotka loukkasivat minua, ja anteeksi itselleni”, hän korostaa.

KONFLIKTTIEN HAUTAAMINEN 

Talita vietti neljä vuotta Universal Kirkossa, mutta piti sisällään nuo pahat tunteet. “Kun Danielin paasto alkoi, minä valkenin”, hän sanoo. Danielin paasto on tarkoitus, joka auttaa osallistujaa pidättymään maallisesta tiedosta ja viihteestä keskittyäkseen hengelliseen vahvistumiseen. Talita kertoo, mitä hänelle tapahtui: ”Jumalan jano alkoi kasvaa ja tajusin, että tarvitsen apua. Totuus on, että en tuntenut olevani Pyhän Hengen arvoinen ja että Jumala ei pääni mukaan voinut asua minussa.”